latinica  ћирилица
07/11/2018 |  21:37 | Аутор: РТРС

Улм очитао лекцију Звезди!

Кошаркаши Црвене звезде поражени су од Улма (95:80) у шестом колу Европкупа, па сада "црвено бијели" имају скор од четири побједе и два пораза, док њемачки представник овим тријумфом дошао је на 3-3.

Звезда је током читаве утакмице била у резултатском заостатку, а до полувремена је примила чак 50 поена (50:33).

Очекивала се реакција "црвено-бијелих" у наставку, покушао је тренер Милан Томић да тргне своју екипу која је на почетку треће четвртине везала четири поена, али потом је примила шест у низу, за вођство Улма од 56:37.

Током треће четвртине, Звезда је успела максимално да приђе на 14 поена разлике, а тек на четири минута прије краја у последњој деоници, Бранко Лазић са линије пенала погађа за ''минус 11'' - 83:72.

Дјеловало је тада да би Звезда могла да спусти разлику на једноцифрен износ и меч уведе у неизвјесну завршницу, али од тога није било ништа, иако је на минут и по прије краја било 89:80. Улм је успио да мирно приведе посао крају и на крају заслужено тријумфује.

Двејн Еванс је са 23 поена био најбољи у побједнишчкој екипи, а одличан је био и бивши бек Партизана Патрик Милер са 20 постигнутих поена.

У Звезди одскакао је Огњен Добрић са 21 поеном,  Перпероглу је уписао 10, а Били Берон девет поена.