latinica  ћирилица
11/11/2018 |  18:15 ⇒ 18:54 | Аутор: Б92

Лудница и седам голова на Камп ноу - Бетис шокирао Барселону!

Фудбалери Барселоне поражени су пред домаћом публиком од Бетиса са 4:3 у 12. колу шпанског шампионата.

Каталонски клуб доживио је прави шок на Камп ноу, пошто је дозволио екипи из доњег дијела табеле да постигне чак четири поготка.

Барселона је дјеловала веома лоше и Бетис је потпуно заслужено дошао до три бода на најтежем гостовању у Ла Лиги.

Већ на полувремену било је 2:0 за Бетис. Голове за госте постигли су Жуниор у 20. и Хокаин у 34. минуту. Барса је у првом периоду игре била разбијена.

Очекивао се одговор екипе Ернеста Валвердеа и то се десило. Меси је из пенала у 67. смањио на 1:2, међутим само четири минута касније Ло Селсо је повисио на 3:1.

Барса је поново успјела да се врати, пошто је Артуро Видал у 79. минуту смањио на један гол заостатка, али је Ракитић у 81. добио други жути картон послије чега је било јасно да ће се каталонски клуб тешко вратити.

Шампиони Шпаније нису успјели у намјери да избјегну пораз, пошто су до краја меча примили, али и дали гол. Серхио Каналес је у 83. постигао трећи гол у сезони за 4:2, а Меси је у надокнади времена смањио на 3:4. Ипак, времена није било и Барса је поражена.

Барселона је претрпјела други пораз у сезони и ово је први пут од 2003. године да су примили четири гола пред домаћом публиком.