latinica  ћирилица
13/11/2018 |  13:27 ⇒ 14:42 | Аутор: Б92

Играчи Јунајтеда замјерају Мурињу што фаворизује Матића!

У свлачионици Јунајтеда је дошло до турбуленције јер одређена група играча замјера Жозеу Мурињо што Немања Матић има посебан третман.
Немања Матић (foto: twitter.com/manutd) -
Немања Матић (foto: twitter.com/manutd)

Репрезентативац Србије који је на "Олд Трафорд" дошао у љето 2017. године за 45 милиона евра, одиграо је сваку утакмицу у Премијер лиги ове сезоне када је био здрав.

Међутим, Матић ове сезоне игра прилично слабо и неубједљиво, мучи се да уђе у форму и отуда су поједини играчи клуба са Театра снова наводно почели да постављају питање због чега је Матић увијек у тиму. Они имају утисак како ће Матић играти увијек, без обзира на форму.

Поједини медији на Острву су Немању означили и као директног кривца за трећи гол Манчестер ситија у недељном градском дербију. Он је дозволио Илкају Гундогану да му измакне пажњи и постигне гол којим је потврдио побједу шампиона од 3:1.

Матић је, истина, по доласку у Јунајтед био један од најбољих играча, неријетко је био и играч утакмице, али ове сезоне је далеко од форме и очекиваних партија.

Није лако Жозеу Мурињу на клупи Манчестер јунајтеда. Тим је далеко од позиција које воде у Лигу шампиона, поражени су у градском дербију, незадовољство тиња.

Статистика Матића 2018/19

Утакмица: 14
Голова: 0
Асистенција: 0
Тачна додавања: 87%
Уклизавања: 24
Пресечене лопте: 12
Добијени дуели: 50%