latinica  ћирилица
15/11/2018 |  19:05 ⇒ 16/11/2018 | 11:31 | Аутор: РТРС

Васић за Печат: СДС је постала фирма појединаца! (ВИДЕО)

Српска демократска странка скренула је са свог курса, одродила се од народа и српских националних интереса, а све због појединих лидера ове странке који одлазе на консултације у стране амбасаде, поручује у разговору за Печат, Костадин Васић, бивши члан СДС-а и нови посланик Уједињене Српске у НСРС. Истакао је да СДС постала фирма појединаца.
Костадин Васић - Фото: РТРС
Костадин ВасићФото: РТРС

Каже да је упозоравао Драгана Мектића, Александру Пандуревић и Младена Босића да престану радити против интереса Српске и да почну радити за народ који их је изабрао, али да је заузврат само добио искључење из странке.

"За Младена Босића се зна да преко извјесног Драге Лозанчића ради за Њемачку обавјештајну служби. Састају се у Словенију, у хотелу. Рекао сам то на Предсједништву СДС-а, значи ништа није била тајна. То сам само поновио у јавности желећи да их упозорим да више не раде против интереса Републике Српске и да почну да раде за народ који их је бира", нагласио је Васић.

Поручује да је Младен Босић својом политиком уништио СДС, и да је он, а не Вукота Гоцедарица и даље лидер странке.

"Услиједиће још искључена из странке. Значи, практично странку воде људи који су кооптирани, странку воде људи који имају 200 до 300 гласова". навео је Васић.

Он је говорио и о ангажману у Уједињеној Српској.

"Нашао сам најближи програм, а то је одбрана националних интереса. Ја сам увијек говорио Уједињена Српска, уједињена Република Српска и уједињене партије", изјавио је Васић.

Погледајте комплетно гостовање: