latinica  ћирилица
16/11/2018 |  12:56 ⇒ 13:25 | Аутор: СРНА

ДНС Пале: Једногласна подршка Недељку Чубриловићу

Предсједништво Општинског одбора ДНС-а Пале осудило је данас одлуку Предсједништва ове странке о смјени замјеника предсједника ДНС-а Недељка Чубриловића и једногласно му дало подршку.
Недељко Чубриловић - Фото: РТРС
Недељко ЧубриловићФото: РТРС

Предсједништво Општинског одбора ДНС-а Пале затражило је да што прије буде одржана сједница Главног одбора странке на којој ће, како наводе у саопштењу, срамна одлука Предсједништва бити поништена.

"Сматрамо да се на овај начин наноси велика штета угледу ДНС-а и нарушавају основни принципи дјеловања странке", истиче се у саопштењу.

Из Предсједништва паљанског ДНС-а додају да ови догађаји захтијевају и хитно одржавање ванредне страначке скупштине на којој би били разријешени сви који су на претходним изборима радили или раде против интереса странке.

Предсједништво Општинског одбора ДНС-а Градишка саопштило је данас да овај одбор није заузео званичан став, нити дао подршку предсједнику Регионалног одбора ДНС-а Лијевче Данету Малешевићу да гласа за одлуку Предсједништва ДНС-а о смјени замјеника предсједника странке Недељка Чубриловића.