latinica  ћирилица
19/11/2018 |  13:07 ⇒ 13:11 | Аутор: РТРС

Срећни добитник наградне игре Сбербанк Бањалука "Велика Мастеркард наградна игра"

Сбербанк а.д. Бањалука је у периоду мјесеца октобра у још једној успјешној сарадњи са компанијом Мастеркард организовала наградну игру "Велика Мастеркард наградна игра", саопштил је Сбер банка.
Сбер банка - Фото: РТРС
Сбер банкаФото: РТРС

Саопштење преносимо у цијелости:

Све што је било потребно за учешће у наградној игри је Мастеркард платна картица Сбербанк а.д. Бањалука, коју је било потребно користити у наведеном периоду. Извлачење добитника наградне игре је извршено компјутерски, случајним одабиром 15. новембра 2018. године, а од стране независне комисије.

Клијенти Сбербанк а.д. Бањалука су имали прилику да освоје Аутомобил Фиат ТИПО 1.4 као главну награду, GoPro камеру HERO 6 и Апарат за кафу Иллy.

Главну награду Аутомобил Фиат ТИПО 1.4 освојила клијентица банке Ружица Маран из Новог Града. Бањалучки кајакаш Дарко Савић, који је и амбасадор бренда Сбербанк а.д. Бањалука, уручио је кључеве аутомобила срећној добитници и пожелио јој много среће у вожњи. Добитница је при преузимању изјавила:

"Веома сам срећна што сам освојила главну награду Аутомобил Фиат ТИПО 1.4. Већ дуже сам клијент банке и користим многе производе и услуге, али је ово први пут да сам нешто освојила. Желим да искористим прилику и изразим своју захвалност према Сбербанци на овој сјајној награди и своје опште задовољство производима и услугама банке".

Мастеркард картице Сбербанк а.д. Бањалука се могу користити на сваком продајном мјесту са Мастеркард знаком, у земљи и иностранству. Предности Мастеркард платних картица су многобројне, а само неке су могућност плаћања роба и услуга на продајним мјестима у земљи и свијету, брзе и сигурне трансакције и приступ средствима 24 сата дневно, седам дана у седмици.

Више информација о производима и услугама Сбербанк а.д. Бањалука можете пронаћи на интернет страници www.sberbankbl.ba, позивом контакт центра 0800 59 999 или лично у пословницама.