latinica  ћирилица
22/11/2018 |  12:42 ⇒ 14:21 | Аутор: РТС

Теодосић се враћа у Европу!

Капитен кошаркашке репрезентације Србије Милош Теодосић најавио је да ће најкасније до краја сезоне вратити се у Европу и напустити Лос Анђелес клиперсе.

Теодосић ове сезоне има малу минутажу код тренера Дока Риверса, често ни не улази у игру, па размишља о повратку на Стари континент у посљедњој години уговора.

"Мислим да сигурно нећу остати овде. Дошао сам, видио како то изгледа... Више уживам и љепше ми је да играм у Европи. Тако да ћу се сигурно вратити, да ли ове сезоне или на крају, видјећемо", рекао је Теодосић за "Глас Америке".

Теодосић сматра и да његов саиграч Бобан Марјановић заслужује већу улогу у тиму.

"Боби је имао сјајних партија ове године и мислим да заслужује да буде у ротацији и да треба сигурно да добија више минута. Мислим да ће добијати више шанси. Опет, сезона је тек почела".

Како је нагласио, сљедеће љето је веома битно јер је на програму Свјетско првенство у Кини и већ сада поручује да ће бити на располагању селектору Александру Ђорђевићу.

"Вјерујем да ће момци који буду на располагању селектору, изборити пласман на Свјетско првенство", закључио је Теодосић.