latinica  ћирилица
22/11/2018 |  16:26 | Аутор: РТРС

Врањеш навијачима БиХ: Бауштелци, нећете нам кварити срећу!

Фудбалска репрезентација БиХ остварила је велики успјех пласманом у Лигу А Лиге нација, али у жижи јавности је тренутно само један фудбалер. Огњен Врањеш, дефанзивац репрезентације који наступа за белгијски Андерлехт, засметао је навијачима који су пратили своје фудбалере у походу на виши ранг.
Огњен Врањеш (фото: http://pressrs.ba/) -
Огњен Врањеш (фото: http://pressrs.ba/)

БиХ је изборила пласман у Лигу А ремијем против Аустрије, без голова, а сви играчи су послије меча отишли да поздраве вјерне навијаче – сви сем Врањеша.

Он је, умјесто на трибину гдје су се налазили "БХ фанатикоси", отишао директно у свлачионицу.

Најватренијим навијачима БиХ је засметало понашање 29-годишњег дефанзивца и убрзо су оплели по њему, али је Врањеш недуго затим одговорио критичарима путем друштвене мреже Инстаграм.

"Прошло је пет дана од утакмице са Аустријом, а и даље читам поједине медије и већ моје омиљене бауштелце БХФ како ме вријеђају што се нисам наклонио њиховом височанству. Е, па да вам кажем, поносан сам на ове своје момке који су дали последњи атом снаге и урадили велики посао да усрећимо нацију и нашу срећу и успјех нећете ставити у други план, ма колико то покушавали", написао је Врањеш, који је рату са бх навијачима, још од тетоваже граница Републике Српске коју је истетовирао на десној подлактици.

Бањалучанин је за национални састав одиграо 39 мечева у каријери.