latinica  ћирилица
01/12/2018 |  18:16 ⇒ 18:17 | Аутор: СРНА

Одређен једномјесечни притвор Обрадову

Кантонални суд Сарајево одредио је једномјесечни притвор Милошу Обрадову, који се доводи у везу са убиством полицајаца Адиса Шеховића и Давора Вујиновића у Сарајеву.

Тужилаштво Кантона Сарајево притвор је затражило због опасности да би осумњичени боравком на слободи могао ометати истрагу утицајем на свједоке, прикривати доказе, да би могао поновити кривично дјело и због опасности да би боравком на слободи осумњиченог могло доћи до узнемирења јавности, пренио је "Аваз".

Бранилац осумњиченог адвокат Бојан Веселиновић рекао је по окончању рочишта да је Обрадов "у критичном периоду учествовао у тучи, коју је документовао МУП Републике Српске".

Веселиновић каже да постоје службене забиљешке, прекршајни налози, снимак са видео надзора да се то десило, као и снимак његовог одласка кући и конверзација са пријатељима.

"Он није никако могао бити на два мјеста у исто вријеме, учествовати у кривичном дјелу и са неким се дописивати. Мислим да је Милош Обрадов погрешна особа у овом тренутку", рекао је Веселиновић.