latinica  ћирилица
12/12/2018 |  08:19 | Аутор: Б92

Милојевић: Знали смо да ћемо бити спуштени, али то вам је ПСЖ

Владан Милојевић, тренер Црвене звезде, после пораза од Пари Сен Жермена (1:4) и елиминације из Европе није имао превише разлога да тугује.
Владан Милојевић - Фото: Novosti.rs
Владан МилојевићФото: Novosti.rs

“Знали смо да ћемо бити спуштени, ипак су то феноменални играчи. Контролишу игру током меча и траже простор за Ди Марију, Мбапеа и слободног Нејмара. Лако смо губили лопту, прва два гола смо олако примили, али то вам је ПСЖ. Ми не примамо лако голове после прекида, међутим, они су били сјајни и у том сегменту игре. Кажњавају сваки грешку. Лоше смо се поставили у тој ситуацији и након трећег гола код играча је пао ентузијам“.

Милојевић каже да је почетком другог полувремена осјетио да ПСЖ може и да се нападне.

“Покушао сам код резултата 2:1 за госте да увођењем Боаћија и Ебисилија направим притисак на Парижане, да мало комбинујемо, међутим, брзо су дали гол. Ово је утакмица у којој може много да се научи. Ово је фудбал који се игра у свијету. Могли смо сигурно и боље да одиграмо у овој Лиги шампиона, увијек може боље, али ја ипак честитам играчима на свему што су урадили“.

Тренер Црвене звезде за крај има и једну жељу.

“Вратили смо Црвену звезду у Лигу шампиона. На желим никад више да видиим ону Црвену звезду из прошлих година...“, закључио је Милојевић.