latinica  ћирилица
13/12/2018 |  16:14 | Аутор: ТАНЈУГ

Меланија Трамп обишла маринце, први интервју на носачу авиона (ВИДЕО)

Прва дама САД не даје често интервјуе, али је то учинила на носачу авиона "Џорџ Буш", гдје је била у посјети америчким морнарима.
Меланија Трамп обишла америчке маринце - Фото: Тwitter
Меланија Трамп обишла америчке маринцеФото: Тwitter

Она је разговарала са новинаром Фокс њуза Шоном Хенитијем који је желио да зна да ли ће се Доналд Трамп поново кандидовати за предсједника САД?

На то је Прва дама рекла: "Мислим да мој муж ради невјероватан посао. У земљи је стање све боље."

Али она се уздржала да јавно подржи кандидатуру свог супруга за други мандат, и умјесто тога само изразила жељу да САД напредују.

На питање да ли вјерује да њен супруг може да се кандидује за други мандат она је била јасна: "Желим да земља настави да напредује. Желим да земља настави да напредује".

Ови коментари су дошли усред спекулација да је Прва дама бризнула у плач када је постало јасно да ће њен супруг побиједити на предсједничким изборима 2016.

Али, Бијела кућа је жестоко одбацила тврдње, а тадашња изјава тим поводом је гласила: "Госпођа Трамп је подржала одлуку њеног супруга да се кандидује за предсједника и, заправо, охрабрила га да то учини. Била је увјерена да ће побиједити и био је веома срећан када је урадио".