latinica  ћирилица
27/12/2018 |  12:24 ⇒ 15:46 | Аутор: РТРС

Вишковић: Циљ очување Српске и побољшање стандарда грађана

Влада Републике Српске ће наставити да радила све што је радила претходна Влада Српске, рекао је премијер Српске Радован Вишковић на пријему у Палати поводом обиљежавање Дана Републике Српске.

Премијер Вишковић истакао је да ће Влада Српске наставити да ради на очувању Српске и побољшању стандарда грађана.

- Сигурно је да ћемо очувати и сва давања за социјане партнере. Више сам него срећан што и поред свих притисака према нашим званичницима остајемо привржени Српској и то је наш једини и основни циљ - рекао је Вишковић на пријему код предсједнице Српске Жељке Цвијановић, поводом обиљежавања 9. јануара - Дана Републике, организованом за делегације Народне скупштине, Вијећа народа, Владе Српске и представнике Српске у заједничким инсититуцијама БиХ.

Он је нагласио да са предсједницом Цвијановић, предсједавајућим Предсједништва БиХ Милорадом Додиком и будућим предсједавајућим Савјета министара, који ће бити из Српске, жели да ради на добробит грађана Српске.

Говорећи о дешавањима на Тргу Крајине у Бањалуци, Вишковић је оцијенио да је то усмјерено против институција Српске и њихових представника.

- Поручујем свима у Српској, ко жели да се обрачунава са појединцима, да ће то морати учинити са читавим тимом. У нашем тиму нема играча који ће иступити и знам да ће спороводити оно што је зацртано, а то је стабилна Српска - додао је он.

Вишковић је пожелио свим грађанима Српске срећне предстојеће празнике.

Повезане вијести:

Пријеми поводом Дана Републике; Цвијановић: Српску чека боља будућност