latinica  ћирилица
09/01/2019 |  13:06 | Аутор: ТАНЈУГ

Мирковић: Знам да немамо новца за велика појачања

Тренер фудбалера Партизана Зоран Мирковић на прозивици за почетак припрема признао је да клуб нема новца за велика појачања и најавио да би поједини играчи могли да оду.
Зоран Мирковћ (фото: MN Press ) -
Зоран Мирковћ (фото: MN Press )

Мирковић је припреме за прољећни дио сезоне почео без иједног новајлије и ситуацију објаснио са "тренутним могућностима".

"Могу само да кажем да идемо са овим кадром. Све је условљено евентуалном продајом неких играча. Не могу конкретно да кажем којих играча, не желим о именима... Знам у животу шта значи кад се нема новца", рекао је Мирковић новинарима у Спортском центру Телеоптик.

Мирковић је свјестан стања у клубу и зато каже да "не може да се тражи нешто што нема".

На питање да ли онда нико нема право да од њега тражи велики резултат, Мирковић одговара:

"Ако се гледа тај ланац онда би требало да буде тако", јасан је био тренер "црно-бијелих", али и додао да су обавезе у Партизану увијек побједе.

Мирковић је истакао да и даље осјећа горчину због утакмице по снијегу са Мачвом (0:0), али и да је свјестан да ништа не може да се промјени.

"Морамо да се носимо са тим. Минимално причам о ванфудбалским стварима са играчима, више се фокусирамо на нашу проблематику. Вјероватно утичу нека дешавања на њих", закључио је он.

Партизан је послије првог дијела сезоне трећи на табели Суперлиге, са шест бодова мање од нишког Радничког и чак 15 од Црвене звезде.