latinica  ћирилица
09/01/2019 |  16:22 ⇒ 20:15 | Аутор: РТРС

Цвијановић: Идемо добрим путем, имамо Републику, имамо огњиште

Указали сте част и нама и Републици Српској доласком на нашу данашњу прославу, рекла је предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић на пријему поводом 9. јанура.

 - Рођендан обиљежавамо у миру у стабилности, али свјесни да ћемо морати још више радити да будемо јаки, да је сачувамо од свих могућих непријатеља, истакла је предсједница Српске.

- Нама не смета ниједан човјек, ниједан народ, само нам сметају лажи, неправда и стереотепи. Зато знамо да морамо да изграђујемо још јачу Републику Српску, ојачану институцијама, да радимо заједно са својим грађанима. Кад  год смо били заједно, успјели смо, нагласила је Цвијановићева.

Изразила је сигурност да Српске иде добрим путем, да се сви осјећају своји на своме.

- Република Српске је важна, јер имајући Републику, имамо своје огњиште. Поносна сам на оне који су у току рата доносили важне одлуке, али и данас када у миру доносимо не мање важне. Крећемо се, наставићемо да се крећемо, бићемо одговорни за све, и за генерације које долазе послије нас. Живјела нам Република Српска, закључила је обраћање на пријему поводом Дана Републике предсједница Жељка Цвијановић.