latinica  ћирилица
10/01/2019 |  08:04 | Аутор: Б92

Јовић бира између Реал Мадрида и Барселоне

Српски фудбалер рођен у Бијељини Лука Јовић налази се на мети европских великана Реал Мадрида и Барселоне.
Лука Јовић - Фото: Getty Images
Лука ЈовићФото: Getty Images

Шпанска "Марка" пренијела је вијест да мадридски клуб тражи нову "деветку" и да су међу кандидатима Тимо Вернер, Кшиштоф Пјонтек, Маури Икарди и Лука Јовић.

Са друге стране каталонски "Мундо Депортиво" пише да је нападач Ајнтрахта из Франкфурта међу главним жељама тренера Ернеста Валвердеа и управе клуба.

Два можда и највећа шпанска листа у једном дану су пренијели информацију за Јовића што доста говори о томе колико је тражен некадашњи фудбалер Црвене звезде.

Новинар каталонског листа Франсеск Агилар написао је на званичном Твитер профилу да су извјештаји Барселониних скаута у вези Јовића веома добри и да уколико постоји могућност да се доведе Лука, да је боље да се то што пре одради јер ће му вјероватно додатно скочити цијена.

Лука Јовић има невјероватну полусезону у драсу Ајнтрахта из Франкфурта, пошто је на 23 одиграна меча у свим такмичењима постигао 17 голова и уз то им четири асистенције.

Поред Барселоне и Реал Мадрида, дуго се спекулише о преласку српског играча у минхенски Бајерн. Интересовање постоји, само је питање који клуб ће бити најконкретнији и да ли ће Франкфурт пустити Луку у јануару?