latinica  ћирилица
06/02/2019 |  14:47 ⇒ 19:29 | Аутор: РТРС

Босанчић: Народу није смијешно оно што је Црнадак урадио у Подгорици

Данашњим перформансом у бањалучкој Скупштини града жељели смо указати на недосљедност техничког министра спољних послова БиХ и високог функционера ПДП-а Игора Црнатка и скренути пажњу јавности на скандалозне покушаје приближавања НАТО савезу, мимо јасно изражене воље Републике Српске, изјавио је Боран Босанчић, одборник у градској Скупштини и генерални секретар ДЕМОС-а.
Боран Босанчић (Фото: srpskacafe.com) -
Боран Босанчић (Фото: srpskacafe.com)

Након што је Црнадак на свом Фејсбук профилу написао да му је "смијешан перформанс одборника владајуће коалиције који су на данашњој сједници носили шљемове са поруком `Црнадак - пут у НАТО приоритет`", Босанчић је поручио да "народу Републике Српске није нимало смијешно то што је Црнадак урадио 25. децембра у Подгорици када је на међународној конференцији поручио да БиХ треба слиједити примјер Црне Горе и ући у НАТО".

- Није нам било до смијеха ни кад је Црнадак уочи општих избора покушао довести у Бањалуку министра спољних послова непризнатог Косова Беџета Пацолија, а нисмо се баш ни смијали ни кад су забранили улазак руском књижевнику Захару Прилепину - поручио је Босанчић.

Повезане вијести:

Бањалучки одборници направили перформанс о Црнатку и НАТО