latinica  ћирилица
09/02/2019 |  15:12 ⇒ 15:22 | Аутор: СРНА

Илић: Наставак доброг рада за добре резултате

Предсједник Организације жена Демократског народног савеза Слађана Илић изјавила је данас да ће добрим радом ова организација наставити да значајно доприноси изборним успјесима странке.
Бијењина - ДНС - Организација жена - Фото: СРНА
Бијењина - ДНС - Организација женаФото: СРНА

Након сједнице Предсједништва Организације жена ДНС-а, која је одржана у Бијељини, Илићева је рекла новинарима да је велика већина чланства Предсједиштва остала у ДНС-у, осим два члана.

"У скоро свим регијама већина одбора жена функционише као и прије протеклих општих избора, а већина жена у Главном одбору и даље су чланови ДНС-а", истакла је она.

Илићева је најавила да Организација жена ДНС-а наставља са промовисањем политичког програма странке и организовањем хуманитарних и едукативних акција.

"На протеклим општим изборима велики број жена ДНС-а остварио је добре резултате, али, нажалост, у посланичком клубу странке немамо жена", рекла је Илићева.

Она је поручила да ће жене ДНС-а својим ангажовањем значајно допринијети друштвеном и политичком животу у Републици Српској.

Замјеник предсједника Организације жена ДНС-а Славица Поповић рекла је новинарима да су састанку присуствале жене из свих регија и оцијенила да су жене својим активним политичким радом допринијеле најбољем изборном успјеху станке на протеклим општим изборима.