latinica  ћирилица
09/02/2019 |  15:37 ⇒ 10/02/2019 | 10:33 | Аутор: СРНА

Ватерполисти Звезде нападнути на сплитској риви (ВИДЕО)

Ватерполисти београдске Црвене звезде нападнути су данас у кафићу на сплитској риви, а један од њих је скочио у море како би се спасао.

Четворица играча сједила су у кафићу на сплитској риви када им је пришла група младића и затражила од њих да скину тренерке са клупским обиљежјима, након чега су их почели гурати и тући.

Један од играча је примио неколико удараца, а потом је скочио у море како би се спасио тежих посљедица, док су остали побјегли, преносе хрватски медији.

Из Полицијске управе Сплитско-далматинске наводе да је нападнути младић одведен у хотел и да је одбио помоћ љекара.

"Обављамо разговор са њим и свједоцима како би се дошло до нападача и проводи се истрага", рекла је Жељка Радошевић из Полицијске управе Сплитско-далматинске.

Према незваничним сазнањима полиција трага за петорицом нападача.

ЈЕЛЕНИЋ: НАПАД НА ВЕТЕРПОЛИСТЕ "ЗВЕЗДЕ" СРАМОТА И КАТАСТРОФА

Предсједник Ватерополо савеза Србије Виктор Јеленић рекао је да је голман ватерполо клуба "Црвена звезда" Александро Краљ данас морао да скочи у море након што је са још тројицом ватерполиста нападнут у центру Сплита, али да није теже повријеђен.

Јеленић је рекао да су Краљ и тројица његових саиграча нападнути на риви и да је голман након неколико удараца морао да скочи у море, а да су остала тројица успјела да побјегну.

"То је катастрофа, играчи су, а не навијачи. Срамота, шта бих друго рекао", рекао је Јеленић.