latinica  ћирилица
12/02/2019 |  10:51 ⇒ 13:46 | Аутор: СРНА

Представљање понуде Српске на Сајму у Тел Авиву

На Међународном сајму туризма, који се одржава данас и сутра у Тел Авиву у Израелу, Туристичка организација Републике Српске представиће комплетну туристичку понуду са акцентом на бањски туризам и активни одмор у Српској.
Туристичка организација Републике Српске - Фото: РТРС
Туристичка организација Републике СрпскеФото: РТРС

Туристичка организација Српске излагаће на овом сајму самостално на изложбеном простору, а туристичку понуду том приликом представиће и Туристичка организација Требиња с комплетном понудом и акцентом на "Град сунца" као и "Херцеговачку кућу".

- Предвиђена је и промоција монографије `Вјерски објекти националних мањина у Републици Српској` аутора Љубише Прерадовића, Милијане Окиљ, Мирослава Малиновића и Гордане Прерадовић - саопштено је из Туристичке организације Српске.

Штанд Туристичке организације Српске посјетиће и министарка трговине и туризма Републике Српске Драгица Ковач.

У саопштењу је наведено да је Министарство трговине и туризма Српске подржало представљање туристичке понуде Српске на овом престижном сајму, уз логистичку подршку Представништва Републике Српске у Израелу.

Ријеч је о веома значајном и интересантном тржишту што потврђује и овогодишње учешће земаља Западног Балкана и региона (Србија, Словенија, Румунија, Бугарска, Албанија и друге).