latinica  ћирилица
14/02/2019 |  13:03 | Аутор: Б92

Јокић: Ол-стар меч биће ми одмор и добра забава

Никола Јокић је још једном је дао велики допринос побједи Нагетса. Уз 28. трипл-дабл у каријери српског кошаркаша Денвер је побједи Сакраменто, 120:118.
Никола Јокић - Фото: ТАНЈУГ
Никола ЈокићФото: ТАНЈУГ

По завршетку меча, Јокић је био веома расположен, а осим о утакмици, причао је и о наредном изазову, учешћу на ол-стар утакмици у Шарлоту.

-Наш план је био да играмо пик енд рол и требало је да преузму и тако бисмо играли два на један и добро је изашло по нас. Не знам зашто не почињемо утакмице како треба, али у тој трећој четвртини поново смо били добри и вратили смо се - изјавио је Јокић.

Ол-стар меч биће свакако нешто посебно за њега, а како игра ове сезоне, позив је апсолутно заслужен.

-Идем на ту утакмицу да се забавим и да се мало и одморим. Знам да је Никола Вучевић тамо, причамо исти језик и Богдановић је тамо и јако ми је драго због њих, јер имам своје сународнике тамо - додао је кошаркаш Денвера.

Повратак у тим Ајзее Томаса послије непуних годину дана биће велика ствар за Нагетсе у наставку сезоне.

-Нико од нас не зна најбоље кроз шта је Ајзеа прошао, колико је било болно, колико се мучио јер је желео да игра. Није могао ни да се креће посљедњих неколико мјесеци. Цијели тим је срећан због њега и много нам је помогао. Он је донио енергију у тим и то је баш могло да се осети на терену - закључио је Никола, који је похвалио и директора Дивца за посао који ради у Сакраменту.