latinica  ћирилица
14/02/2019 |  14:21 ⇒ 14:21 | Аутор: СРНА

Умичевић: ККИ "Врбас" спреман за организацију Евролиге два

Кошаркашки клуб инвалида "Врбас" из Бањалуке обавио је велики дио посла на плану припрема и организације за предстојећу Евролигу два, која ће бити одржана у бањалучкој Спортској дворани "Борик" од 7. до 10. марта, навео је предсједник овог клуба Маринко Умичевић.
Маринко Умичевић са члановима ККИ "Врбас" (Фото: kkivrbas.com) -
Маринко Умичевић са члановима ККИ "Врбас" (Фото: kkivrbas.com)

Умичевић је предсједнику Републике Српске Жељки Цвијановић захвалио за прихваћено покровитељство за ово такмичење, наводећи да се и она својевремено бавила кошарком, а захвалио је и граду Бањалука и градоначелнику Игору Радојичићу.

У саопштењу овог клуба наведено је да су на плану смјештаја учесника, хране и техничких ствари у вези са организацијом Евролиге два, група "Б" наишли на разумијевање Љубомира Ћубића, чији су хотел закупили у времену одржавања такмичења, затим руководству хотела "Босна" и запосленима у Спортској дворани "Борик".

-Велику подршку добијамо и из Београда од прослављеног кошаркаша Зорана Моке Славнића, тако да не сумњамо да ће ова манифестација бити организована на највишем нивоу - наведено је у саопштењу.

Из Кошаркашког клуба инвалида "Врбас" истичу да ће на такмичење доћи велики број навијача из Француске, Холандије, Турске и Израела, наводећи да ће такмичење бити на високом нивоу с обзиром на снагу екипа које долазе из поменутих земаља.

-Покушаћемо да уз помоћ Туристичке организације Бањалуке направимо програм обиласка за наше госте, а надамо се и наставку успјешне сарадње са организацијама `Здраво да сте` и `Омладински комуникативни клуб /ОКЦ/ - наводе из "Врбаса".