latinica  ћирилица
20/02/2019 |  11:20 | Аутор: СРНА

Инфосрпска: ПДП преко Станивуковића финансира протесте против Вучића

Партија демократског прогреса, у којој лидерску позицију постепено преузима млади тајкун Драшко Станивуковић, који је за потпуно преузимање странке, на које се неће дуго чекати, припремио огроман новац, након вербалне подршке опозицији у Србији и њиховим протестима сада то чини и финансијски, преноси портал Инфосрпска.
Драшко Станивуковић - Фото: РТРС
Драшко СтанивуковићФото: РТРС

- Тако се млади тајкун Станивуковић, пласирајући у јавност у БиХ лаж да због угрожене безбједности мора да напусту земљу, прошлог викенда обрео у Сремској Митровици гдје се састао са организаторима протеста у овом граду, међу којима је и Никола Ћорић из Лаћарка код Сремске Митровице који иначе студира Медицински факултет у Бањалуци а у слободно вријеме се бави организацијом протеста против актуелне власти у Србији - наводи се у тексту.

Према писању овог портала, "Ћорићу, који је иначе познат по томе што је већ 'дизао' протесте у Сремској Митровици због цијене горива, и његовој екипи сада сву логистику за протесте финансијски је директно пружио Станивуковић".

- За почетак млади бањалучки тајкун је 'искеширао' 20.000 евра Ћорићу који се пред познаницима правда да су то наводно средства за прављење и дизајнирање чаша, које намјерава да ради, иако сви знају зашта су та средства намијењена - додаје се у тексту.

У тексту се наводи да се млади бањалучки тајкун Станивуковић, будући лидер ПДП-а како себе воли да представља, у тренуцима опуштања хвалио друговима у дискотеци Нокс како је у јавности у БиХ лажно пласирао вијести да је његова безбједност угрожена и да му је полупан аутомобил голф.

- Повјерио се да је прича о полупаном голфу медијски добро прихваћена и да му је помогла да га нико више не прозива за јагуар, мерцедес, па и бе-ем-ве које, како је рекао, иначе вози - преноси портал Инфосрпска.