latinica  ћирилица
26/02/2019 |  11:57 ⇒ 12:49 | Аутор: СРНА

Инфосрпска: Станивуковић ново чедо енглеске обавјештајне службе

Самозвани борац против сиромаштва и за људска права и егзибициониста жељан јавне промоције, посланик ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске Драшко Станивуковић, ново је чедо енглеске обавјештајне службе и њеног истуреног одјељења у БиХ, које персонификује главни режисер дестабилизације Српске Роберт Корт, пише портал Инфосрпска.
Драшко Станивуковић -
Драшко Станивуковић

Према наводима овог портала, Корт је водио низ акција за дестабилизацију Српске - од протеста групе "Правда за Давида" до случаја "Станивуковић".

- Због тога се и Би-Би-Си нашао у Бањалуци на "Версаћијевом" тросједу, у вили тајкуна Станивуковића. Заваљен у тросједу "Версаћи" од неколико хиљада евра у својој "холивудској" вили у Бањалуци, коју је промовисала лично Гога Секулић у споту за једну њену пјесму сниману у тој вили, са младим тајкуном разговарао је новинар Би-Би-Сија,  Пол Мос - наводи Инфосрпска.

У тексту је истакнуто да ће "млади тајкун Станивуковић, који не жалећи новца гради политичку каријеру, очигледно преузети не само ПДП већ и још неке надлежности које је имао оснивач ПДП-а Младен Иванић, познат и као отац британских вриједности на овим просторима и доајен и послушник енглеских обавјештајних служби из  српског народа".

Инфосрпска подсјећа да је Иванић за телевизију Н1 изјавио да "Драшко има његову пуну подршку и да има врло добре темељне вредносне сиситеме".

- Да ли је Иванић помињући "темељне вриједности" мислио на "Версаћи" намјештај у вили Станивуковића или на вишемилионску вилу, недоумица је. Углавном, држећи се оне народне "Гдје ја стадох ти продужи", Иванић се напокон отворио. Добио је будућег насљедника на челу ПДП-а и новог промотера енглеских вриједности, који ће га замијенити и бити одани послушник енглеске обавјештајне службе из српског народа и драг млади пријатељ шефа сарајевске канцеларије Роберта Корта - пише Инфосрпска.

Због свега наведеног, додаје се у тексту, Иванић је устврдио да је Станивуковић "истински посвећен демократији“.

- Изгледа да демократије нема без енглеске обавјештајне службе, Роберта Корта, Младена Иванића и његовог насљедника из "Версаћи" тросједа и са таласа Би-Би-Сија Драшка Станивуковића - наводи Инфосрпска.