latinica  ћирилица
12/03/2019 |  15:15 ⇒ 17:00 | Аутор: РТРС

Вођа Ноћних вукова честитао Додику рођендан: У Вас су упрте очи цијеле Србије

Предсједник руског мото-клуба Ноћни вукови Александар Залдастанов Хирург честитао је 60. рођендан предсједавајућем Предсједништва БиХ Милораду Додику.
"Ноћни вукови" - Фото: РТРС
"Ноћни вукови"Фото: РТРС

Залдастанов је у честитики навео да је Додик "несаломиви вођа, који је свим срцем уз свој народ, који се пожртвовано и храбро бори за истину".

- Ви сте нада мајке Србије у препород. Ви сте једини од свих балканских и европских политичара који се истински, а не ријечима, бори за њену будућност, и у кога су, са надом, упрте очи цијеле Србије! Ви сте једини човјек који стоји на путу подлим плановима наших заједничких непријатеља, који, уз помоћ издајника и превртљиваца различитих врста, желе да претворе Републику Српку у обесправљену колонију под спољашњим антисрпским протекторатом и који је на превару увлаче у НАТО - организацију која је противприродна поносном српском народу - навео је Залдастанов у честитики објављеној на Фејсбуку.

- Нека вас Господ сачува и штити од замки и подметања које Вам постављају дволични "пријатељи" и подмукли непријатељи, нека обасја пут којим идете према остварењу свог сна, уз молитве Светог Николаја Српског - поручио је Залдастанов.

Горан Тадић, потпредсједник Мото клуба Ноћни вукови Републике Српске, уручио је Додику рођендански поклон.