latinica  ћирилица
18/03/2019 |  17:57 | Аутор: СРНА

Колашин: Браћа након краће расправе убила човјека

Црногорска Управа полиције саопштила је данас да је ухапсила браћу М.Б. /62/ из Подгорице и М.Б /52/ из Колашина за које се сумња да су поред сеоског пута у Редицама код Колашина тупим тврдим предметима убила Р.Б. /61/ након краће расправе.
Полиција Црне Горе (Фото: Policija Crne Gore) -
Полиција Црне Горе (Фото: Policija Crne Gore)

Тијело Р.Б. затечено јуче око 6.50 часова поред пута у селу Редице, општина Колашин, што је пријављено Дежурној служби одјељења безбједности Колашин.

Полицијски службеници су изашли на лице мјеста и о догађају обавијестили државног тужиоца у Вишем државном тужилаштву у Бијелом Пољу.

"На лицу мјеста је извршен увиђај, уз учешће службеника форензичког центра, као и обдуцента Клиничког центра и увиђајем је констатовано да су на глави преминулог видљиви трагови насиља", саопштено је из црногорске полиције.

Полиција наводи да су изузети трагови са лица мјеста који су упућени у форензички центар ради вјештачења, а тијело Р.Б. упућено је у Клинички центар ради обдукције.

Сумња се да су браћа М.Б. и М.Б, након краће расправе, лишила живота Р.Б. ударцима тврдим и тупим предметом у главу, саопштено је из црногорске полиције.

Осумњичени ће бити приведени надлежном тужиоцу због основане сумње да су извршили убиство.