latinica  ћирилица
19/03/2019 |  08:19 | Аутор: Б92

Стотине навијача дочекало Ђереа у Сенти

Послије одличних резултата у протеклих мјесец дана Ласло Ђере прави паузу и неће играти у Мајамију. Њему је у Сенти приређен дочек од стране његових суграђана.
Ласло Ђере (Фото: Buda Mendes) - Фото: Getty Images
Ласло Ђере (Фото: Buda Mendes)Фото: Getty Images

Велики број посебно младих Сенћана дочекао је Ласла, који је у фебруару освојио пехар у Рио де Жанеируи играо у полуфиналу у Сао Паулу.

- Ово је феноменалан осјећај, нисам се надао оваквом дочеку и да ће ту бити толико људи. Имао сам три успјешне недјеље, двије у Бразилу и трећу у Америци. Драго ми је због свих резултата, коначно су се рад и сав труд који саму уложио и исплатили. Надам се да сам и своје суграђане бар мало учинио поносним и срећним , тако да ми је посебно драго због тога - изјавио је Ласло Ђере.

И нешто старији Сенћани посебно су били радосни и поносни на успјехе младог тенисера који је направио велики скок и сада је на 31. мјесту АТП листе. Он је открио шта планира у наставку сезоне.

- Циљ ми је да до краја године уђем међу двадесеторо најбољих играча. Након посљедњих турнира, мало су се и планови промјенили. На почетку године био бих срећан да ми је неко рекао да ћу бити међу 50 најбољих, али ето, пошто сам сада 31. и циљеви се мијењају. Било би лијепо да до краја године то и остварим - закључио је Ђере.