latinica  ћирилица
21/03/2019 |  11:17 | Аутор: Б92

Кокеза: Браво Немања, тако се игра за Србију

Предсједник Фудбалског савеза Србије Славиша Кокеза изјавио је да може да буде задовољан пријатељском утакмицом против Њемачке.
Славиша Кокеза - Фото: B92
Славиша КокезаФото: B92

- Биће тешка утакмица у Португалу. Видјећемо ко ће моћи да наступи од повријеђених играча. Сигуран сам да ће селектор Младен Крстајић направити најбољи избог од оних који буду у могућности да играју и ко год да изађе на терен да ће дати максимум. Наравно, очекујем повољан резултат и у Португалу - рекао је Кокеза у Волфсбургу.

Србија је синоћ играла 1:1 са Њемачком у пријатељској утакмици, која је била провјера за почетак квалификација за Европско првенство и утакмицу са Португалом.

- Утакмица је била много тешка, имали смо много повријеђених играча. Момци који су изашли на терен су дали максимум и то је све са трибина дејловало доста добро. За нијансу слабије смо играли у другом полувремену, али с обзиром на име ривала, мислим да смо пружили коректну партију и сви у Србији можемо бити задовољни утакмицом - казао је Кокеза.

Он је био посебно задовољан наступом Немање Максимовића.

- То је прави примјер како треба да се игра и бори за Србију. Све похвале за Немању, лично сам одушевљен - истакао је Кокеза.

Утакмица против Португала игра се у понедјељак у Лисабону.