latinica  ћирилица
25/03/2019 |  11:44 ⇒ 11:54 | Аутор: СРНА

ОК фест: До краја марта мјесто у кампу и улазнице на концерте 30 KM

Организатори шестог "Нектар ОК феста", који ће од 12. до 14. јула бити одржан на Тјентишту, саопштили су данас да су понуде пакета улазница за сва три дана са мјестом у "ОК кампу", по цијени од 30 КМ, доступне до краја марта.
ОК Фест 2018. (фото: ОК тим) -
ОК Фест 2018. (фото: ОК тим)

За посјетиоце којима је потребан и превоз из већих градова у БиХ до Тјентишта, постоји и понуда од 60 КМ, која уз улазнице на концерте и мјесто у кампу подразумијева и превоз.

Организатори напомињу да ће пакет "ОК камп" /мјесто у кампу плус улазница на све концерте/ бити доступан током сва три дана трајања фестивала, на рецепцији "ОК кампа", по тада важећим цијенама.

- Кампери жељни авантуре и адреналинског доживљаја биће у прилици да уживају у садржајима који се нуде у Националном парку, да се опробају у планинарским шетњама и рафтинг авантури на ријеци Тари, возећи се кроз најдубљи европски кањон - наводи се у саопштењу.

На "Нектар ОК фесту" ове године први пут ће наступити шкотски бенд "Франц Фердинанд", као и српски бендови "Гоблини" и "Бјесови", те хрватски састав "Пипс, чипс и видео-клипс", а након прошлогодишње промоције књиге на овом фестивалу и Неле Карајлић ће ове године засвирати са својим бендом.

У Долину хероја враћају се "Дубиоза колектив", "Лет три", "Партибрејкерс", "Бркови", Едо Мајка, а публику ће забављати и "М.О.Р.Т", Ђорђе Миљеновић, "Хелем нејсе", Војко Врућина, "Исказ".

Као и претходних година, концерти ће, под обронцима планинских масива Националног парка "Сутјеска", бити организовани на три бине.

Организатори истичу да то није све јер посјетиоце очекује још добре музике на "ОК самер стејџу" - у хладу највећег базена на Балкану, као и други пратећи садржаји, о чему ће ускоро саопштити нове информације.