latinica  ћирилица
26/03/2019 |  08:10 ⇒ 08:14 | Аутор: РТС

Тешка повреда Јусуфа Нуркића (ВИДЕО)

Протеклу ноћ у НБА лиги обиљежила је тешка повреда Јусуфа Нуркића у драматичном дуелу Бруклина и Портланда. На пар секунди прије краја другог продужетка Нуркић је у доскоку незгодно нагазио и доживио прелом обје поткољеничне кости лијеве ноге.
Повреда Јусуфа Нуркића - Фото: Screenshot/YouTube
Повреда Јусуфа НуркићаФото: Screenshot/YouTube

Прије ове несрећне повреде Нуркић је одиграо фантастично остваривши учинак од 32 поена, 16 скокова, пет асистенција, двије украдене лопте и четири блокаде.

Одмах је било уочљиво да се ради о врло тешкој повреди због које је Нуркић на носилима изнесен са терена. Навијачи су га испратили скандирањем са трибина, а преко друштвених мрежа је одмах почела да стиже подршка и ограбривање готово свих НБА играча.

Портланд је на крају послије два продужетка утакмицу добио са 148:144 и осигурао учешће у плеј-офу. Велике заслуге за то имао и Нуркић, који је играо најбољу сезону у каријери.

У осталим синоћњим утакмицама Мемфис је савладао Оклахому са 115:103, Орландо је уз још једну сјајну партију Николе Вучевића био бољи од Филаделфије са 119:98, а Јута је са 125:92 нанела 58. пораз Финиксу.