latinica  ћирилица
14/04/2019 |  13:40 ⇒ 14:29 | Аутор: ТАНЈУГ

Вучић: Забринут сам због свега на Косову и Метохији

Предсједник Србије Александар Вучић рекао је данас да је веома забринут због свега на Косову и Метохији као и због предстојећег сусрета у Берлину.
Александар Вучић - Фото: ТАНЈУГ
Александар ВучићФото: ТАНЈУГ

- Бринем о свему и због сусрета у Берлину. Не због тога што се плашим било каквих притисака, нити мислим да ће их бити, већ не видим ни како даље ни шта даље са људима који су тако и толико неодговрни као што су албански лидери данас. То је оно што код мене изазива и велику бојазан и одређени страх, али утолико више ће нас натјерати на још озбиљније и одговорније понашање - рекао је Вучић новинарима послије обиласка радова на клиничком центру Србије.

Он је рекао и да је видио колико су енергије и наде полагали албански медији и радовали се ономе што се дешавало јуче на београдским улицама и да су се највисе Харадинајеви и Тачијеви медији радовали ономе што потенцијално слиједи за Вучића.

- То ми је улило додатну снагу и наду да радим добре ствари за нашу земљу и за наш народ на КиМ - поручио је предсједник Србије.

Он је додао да су албански медији, за разлику од њемачких и швајцарских, па и хрватских, видјели ствари на улицама на другачији начин.