X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
16/04/2019 |  08:58 ⇒ 10:48 | Извор: ТАНЈУГ

Вучић: Вријеме је да се ујединимо

Предсједник Србије Александар Вучић поручио је да је вријеме да се Срби уједине око свих важних питања и да схвате да се, како каже, само заједно могу борити за српске интересе, посебно на Косову и Метохији и у цијелом региону.
Александар Вучић (Фото: Раде Прелић) - Фото: ТАНЈУГ
Александар Вучић (Фото: Раде Прелић)Фото: ТАНЈУГ

- Мислим да је важно да на све њихове позиве на сукобе ми већ у петак на једном од највећих политичких скупова у Србији у посљедњих 50 година позовемо људе на јединство и уједињење - рекао је Александар Вучић у интервјуу за лист Ало.

Истакао је да је ријеч о позиву грађанима, а не политичким странкама.

- Након глупости и истинског дебакла скупа у организацији Ђиласа, Обрадовића и Јеремића који су пријетили и насилним преузимањем власти важно је да на све њихове позиве на сукобе већ у петак позовемо људе, не политичке странке, на јединство и уједињење - додао је Вучић.

Навео је и да је јединство од пресудног значаја, као и да ће то људи у Србији и те како добро разумјети.

- То значи да треба да се ујединимо око свих важних питања и економског напретка Србије и да покушамо да схватимо да се само заједно можемо борити за наше интересе, посебно на Косову и Метохији и у цијелом региону, и да добро разумијемо да су поруке сукоба и подјела међу Србима лоше за све оне који желе да инвестирају у Србију - рекао је Вучић.