latinica  ћирилица
16/04/2019 |  09:55 | Аутор: ТАНЈУГ

Барселона одустала од Јовића и Гризмана

Каталонски клуб Барселона, након извjесног одустајања од српског фудбалера Луке Јовића, исто је урадио и од нападача мадридског Атлетика Антоана Гризмана.

Први човjек Барселоне Ђозеп Марија Бертомеу потврдио је да Гризман није у плановима клуба као појачање за љетњи прелазни рок, без обзира што су шпански медији писали да се спрема трансфер од 120 милиона евра, колико износи излазна клаузула у уговору Француза.

- Гризман је играч Атлетика и има уговор. Волим велике фудбалере из Примере, они дају велики квалитет лиги. Уколико Гризман хоће у Барселону мораће да прича са тренерима, али он није на нашем радару. Много је спекулација у медијима, али Гризман није наша жеља и није звао Барселону - рекао је Бертомеу за "ТВЕ".

Он није хтео да открива ништа око вјероватног преласка капитена Ајакса Матијса де Лихта на Ноу Кампу, као што се најављује да крене путем саиграча Френкија де Јонга.

Шпански лист Мундо Депортиво пренио је да је Барселона одустала и од Јовића у трци са Реал Мадридом и то након ријечи оца српског репрезентивца Милана Јовића да Лука не жели на "Ноу Камп".