latinica  ћирилица
17/04/2019 |  10:34 ⇒ 10:36 | Аутор: РТРС

Проинтер ИТСС представио нову мобилну апликацију

Нова мобилна апликација "Run&More Community" доступна је тркачима и учесницима другог по реду "Run&More Weekend" фестивала који ће на тврђави Кастел бити одржан од 19. до 21. априла, саопштено је из компаније Проинтер ИТСС, која је генерални спонзор "GoPro RMC Banja Luka Half Marathona" и званични технички спонзор на "Run&More Weekend" фестивалу.
Проинтер представио нову апликацију (Фото: rmcbanjalukamarathon.com) -
Проинтер представио нову апликацију (Фото: rmcbanjalukamarathon.com)

Стручни тим компаније Проинтер ИТСС у сарадњи са "Run&More Community" тимом претходних мјесеци вриједно радио на унапређењу постојеће мобилне апликације, а резултат је нова надограђена верзија која омогућава корисницима да у сваком тренутку буду на лицу мјеста свих дешавања у организацији спортске асоцијације "Run&More Community".

Из компаније Проинтер поручили су да ће нова апликација заиста пружити учесницима трка, али и свим њеним корисницима занимљив и прегледан садржај.

- На једном мјесту могуће је пронаћи све информације и актуелности како о самом спортском, тако и о забавном дијелу програма овогодишњег "Run&More Weekend" фестивала - наглашавају из Проинтера.

Унапријеђена мобилна апликација садржи информације о оба догађаја која у Бањалуци организује "Run&More Community" - априлски тркачки фестивал "Run&More Weekend" и септембарску манифестацију "Run&More Park", а корисницима ће бити доступне и све информације о клубу "RMC Banja Luka Running".

- Ове године жељели смо да све информације о нашим догађајима и клубу корисници добију путем једне мобилне апликације. Априлски тркачки фестивал сваке године досеже један виши ниво и окупља око 10.000 посјетилаца, а то подразумијева да константно морамо да пратимо и технолошке трендове. У том смислу нам је веома значајна подршка друштвено одговорних људи и компанија, као што је Проинтер ИТСС - рекао је Горан Ћорић, директор "Run&More Weekend" фестивала.

Апликација обухвата описе и резултате трка, мапе стаза, програме фестивала, најважније информације, календар пријатељских трка, те водич на све битне локације, а прилагођена је за иОС и Андроид платформе.

Апликацију можете преузети овдје:

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bl.rmc