latinica  ћирилица
17/04/2019 |  21:25 | Аутор: СРНА

Фудбалски Куп Српске: Крупа савладала Љубић

Фудбалери Крупе из Крупе на Врбасу побиједили су у Прњавору у првој утакмици полуфинала фудбалског Купа Републике Српске домаћу екипу Љубића са 1:0.
Крупа - Љубић - Фото: СРНА
Крупа - ЉубићФото: СРНА

Стријелац је био Михаел Модић у 28. минуту сусрета.

Тренер Фудбалског клуба Крупа Слободан Старчевић је након утакмице изјавио за Срну да су оба клуба одиграла веома занимљиву утакмицу, иако није било пуно голова, као и да је екипа домаћина показала да је квалитетан ривал.

- Мислим да су гледаоци били задовољни квалитетом утакмице. Није било голова у оној мјери коју смо сви прижељкивали, али на крају можемо бити презадовољни са остварених 0:1. Покушали смо да са једним комбинованим саставом играча остваримо што бољи резултат за узвратни сусрет на нашем терену - рекао је Старчевић.

Тренер Љубића Никола Зељковић рекао је да је утакмица протекла у фер и коректној борби.

- Ми ћемо у реванш утакмици у Крупи тражити своју шансу за даљи пролазак, покушаћемо да се домогнемо финала - рекао је Зељковић.

Он је захвалио навијачима који су дошли да прате овај меч.

- Фудбал се полако враћа у Прњавор. Мислим да је ово прави пут којим треба да идемо и вратимо Љубић у Прву лигу Републике Српске - сматра он.

Утакмицу која је одиграна на стадиону "Синиша Пеулић" у Прњавору пред око 400 гледалаца судио је Зоран Сокнић из Источног Сарајева. Реванш сусрет биће одигран 15. маја у Крупи на Врбасу.