latinica  ћирилица
18/04/2019 |  10:46 ⇒ 11:24 | Аутор: СРНА

ОК фест: Три ди-џеја задужени за забаву на базену

На Нектар ОК фесту, који ће бити одржан од 12. до 14. јула на Тјентишту, наступиће ди-џејеви Небс Џек и Младен Томић из Бањауке и Спејс моушн из Новог Сада, саопштили су данас организатори фестивала.
Нектар ОК фест - Фото: СРНА
Нектар ОК фестФото: СРНА

Ови ди-џејеви ће бити задужени за атмосферу на "Самер" бини уз базене, једној од омиљених локација кампера, наводе организатори.

Од раније су познати извођачи на главној бини у ОК кампу, међу којима су бендови Франц Фердинанд из Шкотске, затим Гоблини, Бјесови и Партибрејкерс из Србије, Дубиоза колектив из БиХ, те Лет три и Бркови из Хрватске.

Уз 72 часа непрекидне забаве на три фестивалске бине, шести Нектар ОК фест нуди и адреналински доживљај на рафтингу ријеком Таром и планинарске шетње кроз Национални парк "Сутјеска", наведено је у саопштењу.

Организатори позивају посјетиоце да на вријеме резервишу смјештај, те подсјећају да у понуди имају пакет од 70 КМ, који подразумијева смјештај у кампу, улазницу за концерте и превоз, а по цијени од 35 КМ могу добити смјештај у кампу и улазницу за концерте.

Информације и пријаве за боравак у фестивалском кампу могу се наћи на званичној страници фестивала /okfest.net/booking/.