X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
18/04/2019 |  18:10 | Извор: Независне

Шипово: Брат и сестра пронађени мртви

Брат и сестра старије животне доби пронађени су мртви код села Водице, које се налази између Шипова и Купреса, незванично сазнају Независне новине.
Полиција Републике Српске - Фото: РТРС
Полиција Републике СрпскеФото: РТРС

Такође незванично, у питању су Милка Илић и њен брат Недељко Илић, који су живјели сами.

Како сазнају Независне, жена је пронађена у кући, која је у шуми и прилично удаљена од других у овом мјесту, док је њен брат пронађен испред куће.

Незванично, Независне сазнају из више извора и да на тијелу мушкарца недостају одређени дијелови те се претпоставља да су га појеле дивље животиње.

- Страва и ужас, нико није заслужио да тако сконча. Наводно је жена пронађена у кући на каучу, а њен брат испред куће. Прича се да је тијело чак и обезглављено и да фали још неких дијелова, што су вјероватно појеле животиње, јер им је кућа баш забачена у шуми - каже мјештанин Стројица.

Милка и њен брат често су лутали и водили су поприлично неуредан живот, а неријетко су били виђени како ходају, стопају, чак и у сусједним општинама.

- Они јесу чудно живјели, може се рећи да су живјели и као бескућници. Она је чак и ноћу ходала сама - кажу мјештани Стројица који су потресени чињеницом да су животиње појеле дијелове тијела.

Како сазнају Независне, случај је пријављен полицији, која је обављала увиђај у присуству дежурног тужиоца Окружног јавног тужилаштва Бањалука, те ће по завршетку увиђаја бити познато више информација.