latinica  ћирилица
21/04/2019 |  16:10 ⇒ 16:32 | Аутор: РТРС

Ћурић: Тимским радом и знањем до успјеха (ВИДЕО)

Градоначелник Требиња Мирко Ћурић, гостујући у "Викенд јутру" наше Телевизије истакао је да се нада да ће буџет овог града од 27,8 милиона КМ бити довољан за неометано фунционисање и рад средине, каква је Требиње.
Мирко Ћурић - Фото: РТРС
Мирко ЋурићФото: РТРС

Он је међутим навео да овај град тренутно има одређене проблеме јер Хидроелектрана "Плат" једно вријеме не ради и питање је хоће ли прорадити до краја године.

Ћурић је рекао да ће због тога буџет бити мањи за милион и по до два милиона КМ, због чега је најавио могућност проналаска неког другог система финансирања.

Када су у питању капитални пројекти и инвестиције, градоначелник Ћурић је најавио завршетак раније започетог посла, прије свега почетак изградње модерне Градске пијаце.

Поред овога, како је рекао, Србија ће финансирати два пројекта, изградњу Духовног центра "Мркоњићи" и хендек око Старог града, који ће у још већој мјери Требињу дати на значају и љепоти.

Као рецепт за успјех добрих менаџера у градовима и локалним заједницама, Ћурић је истакао знање, ентузијазам и енергију, и тима који је окупљен око њега као градоначелника али и осталих кадрова у јавним и приватним предузећима у Требињу, које све заједно краси тимски рад.

Цијело гостовање градоначелника Требиња Мирка Ћурића погледајте у видеу: