latinica  ћирилица
23/04/2019 |  14:50 ⇒ 19:46 | Аутор: СРНА

Ухапшени извршиоци тешког убиства, један у бјекству (ФОТО)

Полицијски службеници Министарства унутрашњих послова Републике Српске лишили су слободе лица Е.Б. и М.Г. која се сумњиче да су извршила кривично дјело тешко убиство на штету Славише Крунића и Жарка Павловића и кривично дјело убиство у покушају на штету Горана Илића, која су синоћ почињена у Гламочанима, код Бањалуке.

- Ова лица се сумњиче да су са лицем Ж.К, који је синоћ смртно страдао у оружаном нападу на Крунића, Павловића и Илић, директни извршиоци ових кривичних дјела - изјавила је Срни начелница Одјељења за односе са јавношћу МУП-а Мирна Миљановић.

Она је нагласила да се за ова кривична дјела сумњичи и лице Б.Ђ. из Бањалуке, који се тренутно налази у бјекству и за којим полиција активно трага. За њим је расписана потјерница.

РТРС незванично сазнаје да су слободе лишени Емилио Балдо и Горан Милановић, док је потјерница расписана за Бенеди Ђукановићем. 

Како незванично сазнајемо у Санском Мосту полиција је ухапсила браћу Нермина и Армина Ћулумa.

Хапшење Балде

Истрагу у вези са кривичним дјелом тешко убиство води Управа за организовани и тешки криминалитет Министарства унутрашњих послова Републике Српске, под надзором Републичког тужилаштва Посебно одјељење за сузбијање корупције и организованог и најтежих облика привредног криминала.

Повезане вијести:

Миљановић: Приведено више лица у вези са случајем троструког убиства у Гламочанима