latinica  ћирилица
23/04/2019 |  19:56 | Аутор: СРНА

Цвијановићева честитала Дан града руководству и грађанима Градишке

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку градоначелнику Зорану Аџићу, свим запосленим у Градској управи и грађанима Градишке, поводом 24. априла - Дана града.
Градишка - Фото: СРНА
ГрадишкаФото: СРНА

- Вама, предсједнику Скупштине града, одборницима и свим грађанима Градишке срдачно честитам 24. април - Дан града, са жељом да у периоду који је пред вама, са успјехом одговорите на све изазове са којима се суочавају локалне заједнце у свом раду - истакла је Цвијановићева.

Она је нагласила да су грађани Градишке, у сарадњи са институцијама Републике Српске, предано радили на развоју ове локалне заједнице, чиме су стекли услови да Градишка данас, по први пут, обиљежава Дан града.

- Статус града, који сте заслужено добили, све нас обавезује да са још јачим интензитетом наставимо са развојем Градишке, како би она постала модеран и уређен средњоевропски град - истакла је предсједница Републике.

Она је изразила увјерење да ће и у наредном периоду сви расположиви ресурси града и активности градског руководства бити усмјерени на стварање претпоставки за бољи и квалитетнији живот грађана.

- У то име изражавам вам пуну подршку и желим много успјеха у даљем раду - наводи се у честитки предсједнице Републике.