latinica  ћирилица
23/04/2019 |  20:27 | Аутор: СРНА

Стевандић: Стари сазив Савјета министара злоупотребљава сваку ситуацију

Предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић изјавио је вечерас да је формирање Савјета министара БиХ још неизвјесно, јер људи из старог сазива користе сваку прилику да злоупотријебе све ситуације, па и трагичан догађај убиства Славише Крунића.
Ненад Стевандић - Фото: РТРС
Ненад СтевандићФото: РТРС

- Тај догађај је министар безбједности у Савјету министара у техничком мандату /Драган Мектић/ покушао да искористи као нови модел сукоба власти и опозиције - рекао је Стевандић.

Он је додао да су се Мектићеви наводи - да је синоћње убиство Крунића са "потписом власти", показали као неистина и скретање пажње јер је полиција у року од 15 часова открила убице.

Стевандић је новинарима уочи почетка Скупштине бањалучке Градске организације Уједињене Српске рекао да ова странка у Бањалуци на сваком кораку функционише на најбољи начин, наводећи као примјер да је на подручју града формирано више од 200 мјесних одбора.

- Уједињена Српска може бити примјер и водиља за све људе у Републици Српској који хоће да се баве политиком. Са пуно поноса и организовани дочекујемо све наредне изазове и надамо се јачању Српске, бољој економској политици, те повратку младих и обезбјеђивању услова да млади остају на овим просторима - истакао је Стевандић.

На вечерашњој скупштини изабран је нови Градски одбор бањалучке организације Уједињене Српске.