latinica  ћирилица
10/05/2019 |  12:21 ⇒ 12:26 | Аутор: РТРС

Пријава против Станивуковића: Фарбао, па уништио шаховска поља

Перфоморанс посланика ПДП-а Драшка Станивуковића са фабрањем шаховских поља у центру Бањалуке, који је извео у прошли петак, завршио је фијаском, након што су офарбана поља, усљед обилних падавина током викенда, јутрос осванула размрљана и готово неупотребљива за играње шаха, што је изазвала видно незадовољство пензионера, који свакодневно користе овај полигон.
Фарабао па уништио шаховска поља - Фото: РТРС
Фарабао па уништио шаховска пољаФото: РТРС

Пензионери, који су јутрос дошли да играју шах на платоу испред Музеја савремене умјетности, остали су затечени кад су видјели размрљана поља, као остатак неуспјешне "акције" Станивуковића, којом је, како је представио на својој фејсбук страници, "желио поправити оно што градске службе нису урадиле".

- Кад смо дошли јутрос да одиграмо коју партију шаха, имали смо шта и да видимо - размарљана и готово неупотребљива поља јер је овај мали Станивуковић, са неком дјецом, узео неки кинески спреј и испраскао поља, па је сада стање горе него раније. Очигледно је да је мали Станивуковић покушао да на нама заради који политички поен, а заправо је успио само да нам уништио полигон. Становуковића смо пријавили Градској управи, која треба да води бригу о овом полигону, а очекујемо да надлежне службе што прије санирају ова оштећења - рекао нам је један од пензионера.

У међувремену, у Комуналној полицији су само кратко истакли да су већ упознати са оштећењем градске имовине на овом полигону и најавили да ће починиоци бити санкционисани.

Извор: banjaluka.net