latinica  ћирилица
10/05/2019 |  16:13 ⇒ 19:55 | Аутор: СРНА

Цвијановић: Величанствена војно-полицијска парада

Предсједница Републике Српске Жељка Цвијановић изјавила је данас у Нишу да је одржана величанствена војно-полицијска парада "Одбрана слободе" која је уприличена поводом Дана побједе над фашизмом, као једног од најважнијих датума у историји човјечанства.

- Ово је била добра прилика да Србија покаже много тога. Видљиво је да је Србија консолидовала редове, ради на јачању и успијева да ојача институције и покаже да је стабилна држава од централног значаја на западном Балкану - рекла је Цвијановићева новинарима послије приказа способности Војске и Министарства унутрашњих послова Србије у оквиру обиљежавања Дана побједе над фашизмом.

Она је истакла да је веома поносна што је предсједник Србије Александар Вучић јуче честитао Дан побједе над фашизмом грађанима Србије и Републике Српске.

- Почаствована сам што сам имала прилику да присуствујем овом догађају. Сматрам да је природно и логично да смо данас овдје српски члан Предсједништва БиХ Милорад Додик и ја као предсједник Републике Српске - рекла је Цвијановићева.