latinica  ћирилица
10/05/2019 |  20:08 ⇒ 20:19 | Аутор: РТРС

Зворник: Илић изабран за предсједника Уједињене Српске

Зворнички бизнисмен и донедавно члан Српске демократске странке Синиша Илић изабран је за предсједника градског одбора Уједињене Српске Зворник.
Илић, Стевандић и Васић - Фото: РТРС
Илић, Стевандић и ВасићФото: РТРС

Новоизабрани предсједник је поручио да је до сада формирано седамдесет одсто мјесних одбора Уједињене Српске , а да ће главни циљеви градског одбора бити пружање руке и шансе младим људима који ће својим радом и залагањем допринијети развоју Зворника и Републике Српске.

- Од сутра идемо даље, настављамо да радимо и испити су следећи први локални избори наредне године и Уједињена Српска ће сигурно постати значајан политички фактор на политичком небу Града Зворника и сигурно са нашим коалиционим партнерима са нивоа Републике ће представљати власт и радити за добробит грађана" - истакао је Илић.

Изборној Скупштини присуствовао је и предсједник Уједињене Српске Ненад Стевандић који је нагласио да ће ова странка и убудуће своје дјеловање базирати на "свето тројство" - националну политику, економску политику и младе људе, али и да очекује од градског одбора Зворник.

- Највећа могућа очекивања зато што Уједињена Српска је уласком господина Васића и господина Илића у Зворнику постала један од кључних фактора и кад направимо ту симбиозу с оним што имамо на републичком нивоу и на нивоу БиХ , очекујемо најбоље могуће резултате у Зворнику - поручио је Стевандић.