X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Моја Јахорина
12/05/2019 |  08:30 ⇒ 10:55 | Извор: РТРС

Бањалучки полумаратон - Саобраћај обустављен у више улица

У Бањалуци је у више улица обустављен саобраћај због одржавања Бањалучког полумаратона.
Бањалука: Мапа обустава саобраћаја (фото: banjalukamarathon.com) -
Бањалука: Мапа обустава саобраћаја (фото: banjalukamarathon.com)

Потпуна обустава саобраћаја је у периоду од седам до 13 часова у Улици Цара Душана, на дијелу од Улице краља Петра Првог Карађорђевића до Улице Ђуре Даничића.

Возила неће моћи да саобраћају у периоду од седам до 11.30 часова у Улици Краља Петра Првог Карађорђевића, на дијелу од Алеје Светог Саве до Улице Младена Стојановића и у Улици Младена Стојановића.

Саобраћај је обустављен у периоду од седам до 11.15 часова у Улици Триве Амелице, на дијелу од Улице Младена Стојановића до Булевара Српске војске, а од седам до 9.15 часова на Булевару Десанке Максимовић у десној коловозној траци, гледано из правца Булевара војводе Степе Степановића, те у дијеловима улица на Булевару војводе Степе Степановића.

У периоду од седам до 10.15 часова саобраћај обустављен у улицама Иве Андрића, Цара Лазара, Патре и Краља Петра Првог Карађорђевића, те на улицама на западном транзиту.

Обустава саобраћаја од седам до 10 часова на снази је у Улици Триве Амелице, на дијелу од Улице крајишких бригада (западни транзит) до Улице краља Петра Другог, затим од Улице Триве Амелице до Улице Милана Радмана и од Улице краља Петра Другог до Улице српских пилота.

Обустава саобраћаја од седам до 10.30 часова биће на снази У Улици Српских пилота, на дијелу од Улице Милана Радмана до Улице Јована Дучића и Улица Јована Дучића, на дијелу од Улице српских пилота до Улице Марије Бурсаћ и у Улици Марије Бурсаћ.

Од седам до 10.45 часова саобраћај ће бити обустављен у Видовданској, на дијелу од Улице Милана Тепића до Улице Првог крајишког корпуса, те од Улице Првог крајишког корпуса, на дијелу од Улице Вука Караџића до Улице олимпијских побједника, а од 7.30 до 11 у Улици Олимпијских побједника, Алеји Светог Саве, на Булевару војводе Живојина Мишића, на дијелу од Булевара Српске војске до Булевара војводе Радомира Путника, Булевар војводе Радомира Путника и Трга српских владара.