X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Здравосфера
16/05/2019 |  10:13 ⇒ 13:53 | Извор: klix.ba

Тузла: Ухапшено 13 особа, заплијењен хероин

У великој полицијској акцији Министарства унутрашњих послова Тузланског кантонајутрос је на подручју Тузле, Лукавца и Калесије ухапшено 13 особа и заплијењена је већа количина дроге хероин.
Велика акција полиције у Тузланском кантону (Фото: Аvaz.ba) -
Велика акција полиције у Тузланском кантону (Фото: Аvaz.ba)

Припадници Одсјека за борбу против злоупотребе опојних дрога МУП-а ТК су након вишемјесечног рада јутрос по наредби Општинског суда у Тузли извршили претресе на 15 локација у Тузли, Лукавцу и Калесији.

- Том приликом је 13 особа лишено слободе због постојања основа сумње да су починили кривично дјело Неовлаштена производња и стављање у промет опојних дрога. Током вишемјесечног рада полиције пронађена је већа количина хероина, а јутрос током претреса пронађена је одређена количина материје која својим изгледом асоцира на опојну дрогу хероин - рекла је портпаролка Управе полиције МУП-а ТК Амра Капиџић.

У овој акцији пронађена је и одређена количина мобилних телефона, новца и други предмети који ће послужити за доказивање почињења кривичног дјела.

Ухапшене особе међу којима има жена приведене су у просторије МУП-а ТК у Тузли, а након криминалистичке обраде ће бити предате Тужилаштву ТК.

Информација о томе да ли су све ухапшене особе дјеловале у једној криминалној групи ће бити познате накнадно.