latinica  ћирилица
20/05/2019 |  20:17 | Аутор: РТРС

ОК Фест вам доноси Авантуру за 5!

Нектар ОК Фест доноси посебну ОК АКЦИЈУ за све - ОК авантура за 5! ОК тим позива грађане да искористе посебне погодности од 20. до 30. маја и уживају у незаборавној ОК авантури.
ОК Фест 2018. (фото: ОК тим) -
ОК Фест 2018. (фото: ОК тим)

И ове године 12. 13. и 14. јула најљепше тренутке на Тјентишту подијелите са пријатељима. Из ОК тима поручују :"Ваше је само да окупите екипу, изаберете једну од опција коју вам нуди ОК АКЦИЈА и препустите се најбољој забави!".

Пакет "ОК камп пријатељ/ОК камп + улазница" 4 + 1 мјесто гратис кошта 140 КМ. По цијени четири пакета за боравак у ОК кампу и могућност присуства свим концертима унутар фестивалске зоне на Тјетишту, петоро пријатеља имаће прилику да ужива у сјајном фестивалском програму овогодишњег, шестог по реду, Нектар ОК Феста.

Пакет "ОК фест III/ ОК камп + улазница + превоз" 4 + 1 гратис је 280 КМ. Они који желе да искористе организовани превоз до фестивала имају могућност да изаберу овај пакет, који осим тродневног боравка у ОК кампу и улазница за све концерте, укључује и превоз из већих градских центара у БиХ до Тјентишта и назад. И у овој опцији петоро пријатеља ужива у ОК авантури по цијени четири пакета.

Како до пакета у оквиру ОК АКЦИЈЕ сазнајте на linku www.okfest.net/#booking

ОК Фест доноси уживање у јединственом амбијенту једног од најстаријих, највећих, али и најљепших националних паркова у регији, рафтинг авантуру најдубљим европским кањоном ријеке Таре, посјету најљепшим видиковцима у прашуми Перућици и фантастичним предјелима НП Сутјеска, те уживање у више од 20 часова одличног музичког програма на чак три фестивалска стејџа.

На Јегермајстер стејџу наступају Франц Фердинанд, Дубиоза колектив, Неле Крајлић, Бркови, Гоблини, Едо Маајка, Партибрејкерс, Пипс, Чипс и Видеоклипс и Хелем нејсе.

Сензејшн ОК стејџ резервисан је за Лет 3, Војка В, Исказ, М.О.Р.Т, Бјесове и Ђорђа Миљеновића.

На ОК Самер стејџу наступће Младен Томић, Небс Џек и Спејс Мошн.

Организатори ускоро доносе још новости и садржаја који очекују посјетиоце Нектар ОК феста 2019.

- Искористите ОК акцију од 20. до 30. маја и осигурајте себи и пријатељима најбољу ОК забаву овога љета - поручили су организаоти Феста.