X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Моја Јахорина
22/05/2019 |  10:34 ⇒ 10:39 | Извор: РТРС

Дјечији сајам: Богат програм за цијелу породицу

У Бањалуци ће 25. и 26. маја, уз подршку Града, бити одржан Дјечији сајам са богатим садржајима за дјецу и цијелу породицу.
Дјечији Сајам (фото: banjaluka.rs.ba) -
Дјечији Сајам (фото: banjaluka.rs.ba)

Сајам ће бити одржан у дворани "Борик", у оквиру манифестације "Прољеће у Бањалуци", а улаз за све посјетиоце је бесплатан.

- Дјечији сајам је највећа и најважнија породична манифестација у Бањалуци на којој посјетиоци могу пронаћи производе по једниственим промотивним цијенама, сазнати новитете, учествовати у едукативним, али и забавним радионицама, панел дискусијама, предавањима - саопштили су организатори.

Посебна пажња, како су истакли, биће посвећена програму стручних предавања, прије свега из области права дјетета, дјечије и социјалне политике, здраве исхране, као и најновијих сазнања из педијатрије које су важне за правилан раст и развој дјеце. У сарадњи са службама за хитне интервенције свој допринос Дјечијем сајму даће Ватрогасна бригада и Министартво унутрашњих послова Срспке.

У богатом програму на централној бини наступиће дјеца из вртића и основних школа, плесне групе, ревије, културно-умјетничка друштва, солисти, те хорови.

- Дјечији сајам ће на најбољи начин обиљежити Међународни дан породице и дати подршку креирању програма намијењених за дјецу и породицу. Малишане очекује одлична забава са доста изненађења, такмичења, маштовитих, креативних, спортских и гејмерских кутака - закључили су организатори.