latinica  ћирилица
24/05/2019 |  09:33 ⇒ 09:50 | Аутор: СРНА

Туристичка понуда Српске на "Београдском манифесту"

Највећи регионални фестивал туристичких дестинација и манифестација "Београдски манифест" на којем ће се и ове године представити Туристичка организација Републике Српске, биће отворен код споменика "Побједник" на Београдској тврђави, најављено је из Представништва Српске у Србији.
Манифест 2019. (фото: facebook.com) -
Манифест 2019. (фото: facebook.com)

Свечаном отварању присуствоваће директор Туристичке организације Републике Српске Нада Јовановић, помоћник министра за туризам и угоститељство Републике Српске Драгана Ристић и савјетник министра Миладин Лазић, те директор Представништва Републике Српске у Београду Млађен Цицовић.

На "Београдском манифесту", у оквиру штанда Туристичке организације Републике Српске, представиће се Олимпијски центар "Јахорина", Бања "Врућица", Етно-село "Станишићи", Винарија "Пајић" и визитор центар "Пецка", Фестивал младих "Дрил енд чил", те Европски зимски фестивал младих.

На фестивалу ће бити приказан нови промотивни видео Републике Српске и популарни промотивни видео "Дрил енд чил" фестивала.

"Београдски манифест", који ће трајати до недјеље, 26. маја, осмишљен је тако да се посјетиоцима што вјерније пренесу аутентичан дух и атмосфера, као и културне и туристичке вриједности Србије и региона.

Отварање фестивала најављено је за 15.00 часова.