latinica  ћирилица
25/05/2019 |  13:44 ⇒ 14:13 | Аутор: СРНА

Давидовић: На Сајму указати на значај породице (ФОТО)

Министарка породице, омладине и спорта Републике Српске Соња Давидовић отворила је данас у Бањалуци Дјечији сајам и поручила да је ово прилика да се истакне значај породице и породичних вриједости.
Соња Давидовић - Фото: СРНА
Соња ДавидовићФото: СРНА

- Ово је прилика да дјеца проведу вријеме са својим родитељима, јер га сви ми све мање имамо због свакодневних обавеза - рекла је Давидовићева.

Она је рекла да Министарство увијек подржава манифестације које промовишу породицу и породичне вриједости, јер је то једино богатство које треба чувати.

Давидовићева сматра да ће посјетиоци уживати, јер је садржај сајма прилагођен дјеци.

Бањалука: Дјечији сајам (Фото: СРНА)

У Бањалуци се данас и сутра, уз подршку Града, одржава Дјечији сајам са богатим садржајима за дјецу и цијелу породицу.

На сајму посјетиоци могу пронаћи производе по једниственим промотивним цијенама, сазнати новитете, учествовати у едукативним, али и забавним радионицама, панел дискусијама, предавањима.

Посебна пажња је посвећена програму стручних предавања, прије свега из области права дјетета, дјечије и социјалне политике, здраве исхране, као и најновијих сазнања из педијатрије која су важна за правилан раст и развој дјеце.

У богатом програму на централној бини наступила су дјеца из вртића и основних школа, плесне групе, културно-умјетничка друштва, солисти, хорови и одржане ревије.

Отварању сајма присуствовао је замјеник градоначелника Срђан Амиџић.

Сајам се одржава у дворани "Борик", у оквиру манифестације "Прољеће у Бањалуци", а улаз је бесплатан.