latinica  ћирилица
27/05/2019 |  08:48 ⇒ 11:28 | Аутор: РТС

Ролан Гарос: На терену Ђоковић, Крајиновић, Јоровићева....

Другог дана Ролан Гароса на теренима другог гренд слем турнира у сезони у свој поход на нови пехар креће Новак Ђоковић. Најбољи тенисер свијета на старту ће играти против Пољака Хуберта Хуркача. На терену ће се данас наћи и Филип Крајиновић, Миомир Кецмановић и Ивана Јоровић.
Ролан Гарос - Фото: Getty Images
Ролан ГаросФото: Getty Images

У понедељак свој поход на нови пехар креће Новак Ђоковић, на терену ће бити Филип Крајиновић и Миомир Кецмановић, као и Рафаел Надал, Доминик Тим, Серена Вилијамс, Петра Квитова...

Први рекет свијета Новак Ђоковић ће на старту играти против Пољака Хуберта Хуркача. Њихов меч је трећи на програму на терену "Филип Шатрије" и неће почети прије 14.30 часова.

Од српских тенисера данас ће још наступити Филип Крајиновић и Миомир Кецмановић. Крајиновић отвара програм на Терену 12 против Американца Френсиса Тијафоа, док Кецмановића чека такође са играч из САД Денис Кудла на Терену 10.

Меч првог кола између српске тенисерке Иване Јоровић и Американке Џенифер Брејди који је прекинут у недјељу због мрака, при резултату 1:1 у сетовима, биће настављен данас. Брејди је освојила први сет у тај-брејку (7:5), да би Јоровићева узвратила у другом резултатом 6:4.

Ролан Гарос траје до 10. јуна и игра се за наградни фонд од 42.660.000 евра.